Spicing up the feet


Mit første (men absolut ikke sidste) par customized sko. Et forsøg på at være klassisk med et twist. Som tidligere nævnt er kvalitet rigtig vigtigt for mig. Ikke forstået som at jeg kun køber det ypperste af det ypperste. Men bare at det betyder noget. Jeg ved, hvor vigtigt det er ikke at overforbruge. Ikke at købe ting man ikke har brug for. Alt det her - hele min forretning - er bygget op omkring genbrug. Upcycling. Så jeg ved om nogen hvor stor betydning kvaliteten har. 

Og sådan er det også lidt med de her sko. De er klassiske. Populære. Nogle ville måske endda sige basic. Og det er de hovedsagligt af en grund. Kvalitet. Alle har dem, fordi alle elsker dem. Ret cool, når man tænker over det. 

Hvis blot man tænker lidt ud af boksen, behøver man ikke være kedelig eller sågar basic for at være cool eller glad for kvalitet.

 


Indsend en kommentar