The Patchwork Pant


Som tidligere nævnt synes jeg, at customizing er kongedisciplinen over dem alle. Det at customize og lave noget helt unikt er for mig essensen af bæredygtig mode, så når jeg får muligheden klapper jeg højt i mine små hænder.

Og når det så ovenikøbet bliver efterspurgt bliver jeg så glad, så glad. På den måde ved jeg jo at det vil blive elsket højt og at der vil blive sat pris på det. 

I efteråret var jeg så heldig at have en kunde der spurgte om jeg ville lave et par bukser til hende i denim (patchwork). Jeg havde længe haft ideen på tegnebrættet, så da hun spurgte var jeg nødt til at sige ja.

Jeg fik 4 par jeans, som hun ikke længere kunne passe, og efter mange timer lykkedes det mig at lave de fedeste bukser ud af de gamle! Det var altså ikke "bare" stof fra genbrugen, men stof, der havde en betydning for hende, og som nu fik en ny betydning.

 


Indsend en kommentar